4 april 2014

Lykke och Pepsi

I går var min kompis Camilla här med sin hund Pepsi. Ni som läst bloggen tidigare, vet att han är jämngammal med Lykke och att de gått valpkurs ihop. De har också varit hemma och busat hos Pepsi - men idag kom han och Camilla alltså hem till oss.

Så fort de träffades så blev det full fart på gräsmattan. Fram och tillbaka och runt, runt... Haha, Lykke blev ganska trött för hon har uppenbarligen inte lika bra kondis som Pepsi har. Han är van vid långa skogspromenader varje dag... och det är ju inte vår lilla loppa.
Hej på dig!

Hur som helst, så är de så roliga för de leker helt tysta. Inte ett gnäll, voff eller viff hörs.... Det blev som sagt mycket jaga och brottningsmatch, men roligt hade de :)

Efter en stund så insåg Pepsi att Lykke är tjej. Wow! Då ville han sniffa rumpa och hoppa upp på henne. Hon var inte lika förtjust, men sa inte heller riktigt ifrån. Nyttigt för henne att öva på att säga ifrån när hon tycker någon blir för närgången.
Söta Pepsi!

Tog lite bilder och fick i alla fall några där båda var "i rutan". De var ju så himla snabba att jag liksom inte hann med, hihi...
Nästan lika stora :)
Kom, så brottas vi lite...

Nä, nu måste jag vila lite...

Kollar utsikten...

Kom igen - så leker vi igen!

2 kommentarer:

  1. Tack för igår och vilka fina bilder du fick, de är så fina tillsammans i färgerna. Detta får vi göra om :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack själv :-)
      Kul för både hundarna och oss :-)

      Radera