3 april 2015

På besök hos Pepsi

Idag har Lykke och jag varit iväg på äventyr. Eller kanske inte äventyr direkt... men vi har hälsat på hemma hos Pepsi, hans matte Camilla och resten av familjen. Pepsi och Lykke är ungefär lika gamla och brukar träffas några gånger om året för att leka.

Lykke brukar ofta bli uppstressad när hon ser andra hundar (innan hon får hälsa) så det är jättenyttigt för oss att komma iväg så här. (Tack Camilla för att du hör av dig och vill träffas! ) Och dessutom är det kul att hinna prata med Camilla lite ordentligt och inte bara skvallra lite när vi ses i stallet.


Hur som helst... idag hade hundarna inte riktigt tid att leka med varandra som de brukar. Lykke sprang mest runt med nosen i gräsmattan och Pepsi sprang efter och luktade Lykke i rumpan. Lite lek med bollar fick vi till... Och motion fick de nog, för de sprang runt, runt, runt... :)

Efter lite fika och hembakta kakor (mums!) så gick vi med för att fodra hästarna. Lykke fixade det också utan problem, hon som tidigare skällde som en tokig på dem. Kanske, kanske börjar det bli i alla fall lite ordning på henne. Knashunden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar