1 juni 2014

Skärlunda igår

En liten rapport från gårdagens tävling på Skärlunda :)

Skönt med tävling så nära "hemma". Vi behövde inte lasta förrän vid tolv, men hann ändå i god tid innan starttiden vid halv två. Jenny satsade på en skön ritt och att inte rida "för mycket", eftersom hon ville undvika samma överslag som skedde förra helgen (Har dock tittat på videon från förra helgen igen och tycker att första travdelen är superfin! Det är en bit in i programmet som de börjar missförstå varandra, men innan dess var det super... Minns inte om det avspeglas i poängen, men jag tror det... )
Finaste killen!
Hur som helst, även igår var det en LA:3 som stod på programmet. Det blev en bra ritt som tyvärr saknade det där lilla extra för att få till poängen riktigt bra. Men fokus låg mer på att ha en skön känsla. Nu siktar vi mot Finspång och har en liten ny plan för framridningen. Då blir det en LB på fredagen och en LA på lördagen :)


Sussi var också med igår, så vi hästskötare hade det lugnt och skönt. Hihi... Var ju bara halva jobbet att göra. Regnet slapp vi också, trots att det var skurar till och från...

Och just det... Han fick jättefina omdömen på programet, ni vet längst ner... Att han hade fina grundgångarter och att han behövde öka energin i galoppen (underförstått att skritten och traven var ok). Sååå himla kul :) Jenny - ta åt dig av äran att ha ridit honom till det fina omdömet!


Krallig?! :)

Med tungan rätt i munnen ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar