20 juli 2013

Paus

Sommar och semester ger tid för eftertanke. På grund av två olika "tankeställare" har jag därför bestämt att bloggen tar en paus.

Hur länge? Vet inte... men förhoppningsvis kommer den åter framåt hösten när nya rutiner satt sig. Den som lever får se...

Kram till er alla och tack till er som läst bloggen :-)

4 kommentarer:

  1. Det är klart att du ska göra som det passar dig bäst. Men jag och Jack kommer att sakna dina inlägg. Kul med träningsreflektioner, shoppingtips och annat matnyttigt. Men innan eller efter att rutinerna satt sig är du välkommen att komma bort till oss. Vi är väl "hemma" om ett par veckor igen. Lycka till med ledighet, träning och tävling nu. Kram, Annica

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Annica :-) Kul att höra att du gillat att läsa bloggen. Får som sagt se hur jag gör framöver... Men känner jag mig själv rätt har jag svårt att låta bli bloggandet när allt sätter igång i höst igen ;-)
      Kram på dig!

      Radera
  2. Vad tråkigt att du tar en paus från bloggandet, men du ska absolut göra det som är bäst för dig nu.
    Tycker det är kul att läsa hur det går för dig och Bazze. Jag blir så sugen på att börja rida och saknar verkligen "stallsnacket" och ridpassen.
    Hoppas verkligen du återupptar ditt bloggande igen.
    Kramar till dig vännen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Ulrika :-) Det värmer att höra att du gillat mitt bloggande. Kanske kommer det åter... Du känner ju mig, så det är allt eller inget som håller. Så att blogga 'halv-dant' håller inte för mig.
      Däremot vill jag gärna att vi snart kan ses och fika, snacka och shoppa :-)
      Kramar

      Radera