19 oktober 2013

Nya kompisar

Det är ju några månader sedan jag skrev sist, så det är inte konstigt om det har hänt lite i stallet. Kortfattat kan man väl säga att Linda och Tessan har flyttat in med sina hästar Japsis och Madison - och att Sussie tar hand om Challe fyra dagar i veckan. :)

Baltazar och jag tränar vidare och vi har varit ute på några fler LB-tävlingar. Dessutom startade vi en LA på träningstävling för några veckor sedan. Kul! Nu är det bara KM kvar innan vintervilan tar vid. Jag har lite konkreta saker att slipa på i vinter och det ska bli kul att se hur det går med dem.

Nåja, lite annat har säkert också hänt... men som sammanfattning är det väl ungefär som ovan... :)
Finaste i hagen idag!

Nya kompisar i hagarna
Idag flyttades det om lite i hagarna. Challe, Tessan (ja, hästen Tessan... inte personen Tessan...  Kan bli lite förvirrande det där när båda heter likadant, hihi... ) och Jaspis släpptes i en hage och Challe och Tessan blev som unga på nytt och hoppade och for. Härligt att se :)  Jag stod dock med kameran vid en annan hage - där vi släppte ihop Baltazar och Mojje (alltså Madison).

Tanken är att Bazze ska gå tillsammans med Mojje och Roger från och med nu. Vi började alltså med att släppa ihop de två första och så skulle Roger ansluta vid lunch. Vet inte hur det har gått - men förhoppningsvis har det funkat bra :)

Det var i alla fall ingen större dramatik att släppa ihop Baltazar och Mojje. Lite gnäggande och ben som "stack ut" var det så klart - men väldigt snart gick det omkring och var kompisar. Lite kul att se att Bazze gick efter Mojje som en hund och ville lukta på honom - men Mojje hade fullt sjå med att undersöka nya hagen och kolla in hur det gick för Jaspis. Söta var de i alla fall...

Här kommer en liten bildbomb!

Hej, ska vi bli kompisar?
Ska vi se vem som bestämmer?

Titta - jag flyyyger!
Kolla matte - jag har en ny kompis!
Hur luktar du då?
Nä - lägg av!
Jo, det här ska nog gå bra ;)
Baltazar följer efter....
Roger väntar på sin tur att träffa nya kompisar :)

3 kommentarer:

  1. Kul att du börjat blogga igen :-)

    SvaraRadera
  2. Jättekul att du bloggar igen! Skriv när andan faller på. Det ÄR ju inget tvång. Vilka jätte härliga bilder från idag. Bazzes Capriole (eller hur det nu stavas) är ju jättehäftig! ;)

    /Annica

    SvaraRadera
  3. Vilka härliga bilder det blev:D

    SvaraRadera